Verse vissoorten:
 |
– Kabeljauwfilets (graatloos)
– Kabeljauwhaasjes
– Makreel
– Paling
– Pangafilets
– Red snapper
– Regenboogforellen
– Rode Poon (gevild)
– Sardines
– Sliptongen
– Schol
– Scholfilets
– Tilapiafilets
– Tonijn (sashimi)
– Victoriabaars
– Zalmfilets
– Zalmmoten
– Dorade / doradefilets
– Roodbaars / roodbaarsfilets
– Tarbot / tarbotfilets
– Zalmforel / zalmfilets
– Zeebaars / zeebaarsfilets
– Zeeduivelfilets
– Zeetong / zeetongfilets
– Zeewolffilets |
Gemarineerde verse vissoorten: |
– Pangafilets in Hollandse marinade
– Tilapia in Spaanse marinade
– Zalmfilets in dille marinade
– Zalmfilets in Franse marinade
– Zalmmoten in dille marinade
– Diverse wok-/roerbakschotels |
Diverse ovenschotels: |
– Kabeljauwfilets met krab/garnalen in mosterdsaus
– Kabeljauwfilets met gerookte zalm in hollandaise saus
– Pangafilets met zalmfilets in romige vissaus
– Panga-rolletjes met zalmfilets in witte wijnsaus
– Panga-rolletjes met zalmfilets in kreeftensaus
– Diverse soorten vissleetjes
– Het ‘wel bekende’ vispotje |
Gerookte vissoorten:
 |
– Gerookte paling (seizoenproduct)
– Palingfilets uitgesneden
– Schotse zalmfilets uitgesneden
– Zalmsnippers A-kwaliteit
– Makreelfilets
– Spekbokking
– Sprotfilets
– Gestoomde makreel
– Palingfilets pakje vacuüm
– Zalmfilets pakje vacuüm
– Forelfilets pakje vacuüm
– Heilbotfilets pakje vacuüm |
Soepen uit eigen keuken: |
– Bouillabaisse
– Kreeftensoep
– Noorse vissoep
– Zalm-aspergesoep |
Kant-en-klaar specialiteiten: |
– Visbami – huisgemaakt
– Paella – huisgemaakt
– Vispizza – huisgemaakt
– Wraps (zalm / krab) – huisgemaakt
– Calzonebrood – huisgemaakt
– Kabeljauw / prei quiche
– Thaise garnalen quiche
– Zalm / spinazie quiche
– Diverse soorten mini quiches
– Diverse soorten tapas
– Viskroketten
– Hollandse garnalen kroketten |
Gebakken vissoorten / snacks: |
– Lekkerbekjes (kabeljauwfilets)
– Kibbelingen (kabeljauwfilets)
– Schol / scholfilets
– Makreelmoten
– Gebakken haring
– Heekfilets
– Mosselen
– Visfrietjes
– Inktvisringen
– Surimigarnalen |
Visslaatjes:
 |
– Visslaatje klein – huisgemaakt
– Visslaatje groot – huisgemaakt
– Lunchhapje – huisgemaakt
– Zalmslaatje – huisgemaakt
– Huzarensalade
– Zalm-aardappelsalade |
Sauzen: |
– Cocktailsaus
– Knoflooksaus
– Ravigottesaus
– Kruidenboter |
Garnalen:
 |
– Hollandse garnalen
– Roze garnalen
– Jumbo garnalen
– Partygarnalen
– Garnalen spiesen
– Rivierkreeftenvlees
– Steurgarnalen
– Gamba’s heel klein
– Gamba’s heel groot
– Scampi’s heel
– Scampi’s staarten
– Scampi’s gepeld
– Scampi’s spiesen
– Scampi’s gemarineerd
– Scampi’s kruidenolie |
Schelp- en schaaldieren: |
– Zeeuwse mosselen super
– Zeeuwse mosselen imperial
– Zeeuwse mosselen jumbo
– Gekookte mosselen
– Oesters
– Kreukels
– Vongole
– Coquilles vers
– Coquilles diepvries
– Coquilleschelp kant-en-klaar
– Gekookte kreeft diepvries
– Escargots kruidenboter diepvries |
Barbecue specialiteiten: |
– Garnalenspiesen
– Scampi spiesen
– Diverse gemarineerde visspiesen
– Diverse gemarineerde vispotjes
– Regenboogforel
– Sardines
– Zalmmoten
– Huzarensalade
– Zalm-aardappelsalade
– Diverse sauzen
– Kruidenboter |
Diverse vissalades:
 |
– Hollandse garnalen salade
– Krabsalade surimi
– Krabsalade superieur
– Krab-kerrie salade
– Palingsalade
– Roze garnalen salade
– Scampie-in-knoflook salade
– Tonijnsalade
– Vissalade
– Zalmsalade |